• Emisiuni
  • Survivor România
  • Robert Moscalu s-a convertit la religia musulmană pentru a se căsători cu Armanda. „Noi am suferit foarte mult doi ani”

Robert Moscalu s-a convertit la religia musulmană pentru a se căsători cu Armanda. „Noi am suferit foarte mult doi ani”

Robert Moscalu îi duce dorul soției sale, Armanda. Concurentul simte nevoia să-și descarce sufletul în fața colegilor și le povestește prin ce teste a trecut relația lor înainte de căsătorie.

Robert Moscalu spune că a fost acceptat cu greu de familia Armandei. Soția sa este de origine turcă, iar cei apropiați nu acceptau ideea că ea s-a îndrăgostit de un român. 

„Când e o dragoste din asta cu năbădăi, cu lupte, eu nu cred că o să se piardă vreodată. Facem 8 ani pe 21 martie. Eu am suferit foarte mult doi ani. Ea nu avea voie. Trebuia să ia doar turc, înțelegi. Fugeam prin cafenele cu soția mea, ne ascundeam, plânsete că nu ne dădeau voie. În final dragostea a învins. Acum m-a lăsat la Survivor. Am o promisiune față de soacra mea, că o să fac un copil. Promit. O iubesc ca pe ochii din cap pe soția mea și pe soacra mea, e a doua mea mamă. Mă ține în puf, să-i dea Dumnezeu sănătate”, a povestit războinicul. 


VEZI MOMENTUL VIDEO MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni