• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 29 februarie 2024. Ce trib se va confrunta cu o înfrângere amară și cine va ajunge în punctul în care să spună: „aproape zilnic îmi pierd speranța”

Survivor All Stars, 29 februarie 2024. Ce trib se va confrunta cu o înfrângere amară și cine va ajunge în punctul în care să spună: „aproape zilnic îmi pierd speranța”

Survivor All Stars, 29 februarie 2024. Ce trib se va confrunta cu o înfrângere amară și cine va ajunge în punctul în care să spună: „aproape zilnic îmi pierd speranța”

”La tot pasul sunt pericole în sezonul suprem”, spunea aseară Daniel Pavel și sintetiza cât de real, autentic și dificil este tot ceea ce se întâmplă în acest an, în show-ul Survivor All Stars. Zi de zi, membrii triburilor se confruntă cu neprevăzutul și le arată celor de acasă că puterea lor este cea care îi ghidează la fiecare pas. În cele mai dure condiții, aceștia se ridică și duc la capăt trasee dificile și provocări tot mai surprinzătoare.

Atât pot eu să fac, mai mult nu pot. Sunt trasee care mă dezavantajează total”, a ținut să menționeze ieri Zanni, după ce alături de ceilalți colegi a pierdut jocul pentru Imunitate și le-a dat celor din tribul albastru ocazia unui nou Consiliu tribal liniștit. La fel de supărat și afectat a fost și Cătălin Moroșanu care a spus: ”nu mai suport înfrângerea. Statisticile vorbesc. 6-1 la imunități. Căutăm motive. Sunt foarte supărat pentru că îmi dau seama că nu pot să țin pasul cu Războinicii, mă fac de râs. Mereu am fost cu gândul să înving”.

Cu moralul vizibil afectat, Faimoșii au mers către jocul pentru Imunitatea personală, acolo unde Zanni a reușit să se impună și să câștige dreptul de a face o nominalizare în această seară. Ce vor alege atât el, cât și ceilalți membrii din trib, urmează să aflăm curând.

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:23. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.1 puncte de rating și 23.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.2 puncte de audiență și 16.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.2 milioane de români au fost atenți la jocul de imunitate, în timp ce în minutul de aur, de la ora 21:54, aproape 1.7 milioane de români se uitau la PRO TV.

Finalul acestei săptămâni de emisiune vine cu un Consiliu mai încărcat ca niciodată și cu un joc extrem de important pentru ambele echipe, deoarece le va aduce încă o ocazie de a obține mâncare. Ce trib se va confrunta cu o înfrângere amară și cine va ajunge în punctul în care să spună: ”aproape zilnic îmi pierd speranța. Eu calculez, dar pe asta nu am preconizat-o”, descoperim diseară.

Tot atunci, Faimoșii vor vedea cum echipa lor se reduce și mai mult. Cine va pleca acasă și cine va avea șansa să ducă lupta mai departe către următoarele etape ale sezonului suprem?

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni