• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 7 martie 2024. Faimoșii au decis! Zanni și Cătălin Zmărăndescu au intrat la duel. Cine părăsește competiția

Survivor All Stars, 7 martie 2024. Faimoșii au decis! Zanni și Cătălin Zmărăndescu au intrat la duel. Cine părăsește competiția

Faimoșii au nominalizat! Cătălin Zmărăndescu a fost propus spre eliminare și se va duela cu unul dintre coechipierii săi. TJ Miles deține colanul de imunitate, astfel propunerea lui pentru duel este nimeni altul decât Zannidache.

Gallery

Cătălin Zmărăndescu și Zannidache s-au duelat pentru a rămâne în competiția Survivor All Stras, însă, pentru unul dintre ei parcursul în cadrul show-ului se va încheia.

Cine părăsește Survivor All Stars din tribul Faimoșilor

Duelul dintre Zanni și Zmărăndescu a fost unul intens, însă pentru cel din urmă competiția s-a încheiat în această seară. Dibăcia lui Zanni a cântărit din nou în cadrul duelului și a ieșit învingător.

„Îmi e dificil să îmi găsesc cuvintele în momentul ăsta, am crezut pentru o secundă că pot câștiga, că pot rămâne aici, dar Zanni a fost mult mai focusat pe jocul ăsta, nu degeaba a câștigat în sezonul lui, pe de altă parte, sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion. Știu că i-a plăcut foarte mult tricoul ăsta lui TJ, vreau să i-l las lui ca amintire. Vreau să îi iau pe toți în brațe”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO, cu o zi în avans

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni