• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 8 martie. Jorge și Cătălin Zmărăndescu au părăsit competiția! Veste tulburătoare pentru Războinici

Survivor All Stars 2024, 8 martie. Jorge și Cătălin Zmărăndescu au părăsit competiția! Veste tulburătoare pentru Războinici

Survivor All Stars 2024, 8 martie. Jorge și Cătălin Zmărăndescu au părăsit competiția! Veste tulburătoare pentru Războinici

O nouă săptămână din cel mai puternic format din lume a ajuns la sfârșit, iar momentele total neașteptate au fost la ordinea zilei, oferindu-le celor de acasă motive pentru a nu rata niciun minut din competiție. Survivor All Stars merge mai departe, iar cei rămași în show au un singur gând – să lupte până la capăt!

Gallery

Seara a început cu jocul pentru comunicare și cu șansa de a vorbi cu o femeie importantă din viața lor. Extrem de motivați, Faimoșii au dat totul și au obținut o victorie atât de dorită, care le-a adus multă emoție și bucurie în suflet.


Consiliul a început cu o veste tulburătoare pentru echipa albastră. Deși au câștigat Imunitatea, s-au văzut nevoiți să piardă un coleg după ce au aflat că Jorge nu poate continua competiția, din cauza accidentării suferite în urmă cu doar câteva zile.


Azi noapte nu am putut să dorm din cauza genunchiului. Un ochi râde, altul plânge. Jumătate din sufletul meu plânge deoarece nu așa mă așteptam să plec de la Survivor, a doua oară, tot după o accidentare. Fără niciun regret, plec acasă liniștit, îmi doresc să rezolv treaba cu genunchiul. Experiența asta a fost absolut superbă. Nu puteam să ratez Survivor All Stars. Am riscat și atât a fost să fie pentru mine”, a spus Jorge, înainte ca flacăra să-i fie stinsă în sezonul suprem.
Atenția s-a concentrat apoi pe tribul roșu, acolo unde a fost vremea nominalizărilor. Decizia de grup l-a trimis la luptă pe Cătălin Zmărăndescu, în timp ce purtătorul de colan a considerat că Zanni este cel mai potrivit să îi fie adversar. Finalul serii a dus la momentul în care tribul roșu a mai rămas fără un membru. ”Mi-e dificil să-mi găsesc cuvintele în momentul ăsta. Am crezut pentru o secundă că pot câștiga și că pot rămâne aici. Sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion”, a adăugat Cătălin Zmărăndescu, înainte de a-și îmbrățișa pentru ultima dată colegii și a părăsi competiția.
Ultima ediție din cea de-a opta săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.3 puncte de rating și 24.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.7 puncte de audiență și 18.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au trăit cu emoție seara în care fiecare trib a pierdut câte un membru.
Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni