• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 12 martie 2024. Alexandra Duli este de părere că Zanni este ținut în brațe de echipă, nejustificat: „Se lingușesc prea mult”. Sorin Pușcașu și Robert Moscalu se aprind, în urma unor neînțelegeri

Survivor All Stars 12 martie 2024. Alexandra Duli este de părere că Zanni este ținut în brațe de echipă, nejustificat: „Se lingușesc prea mult”. Sorin Pușcașu și Robert Moscalu se aprind, în urma unor neînțelegeri

După ce au pierdut jocul pentru recompensă, Sorin Pușcașu și Robert Moscalu devin protagoniștii unui schimb de replici acid, din cauza tonului pe care și-au exprimat nemulțumirile.

Gallery

Sorin Pușcașu: „Vreau să dau un sfat pentru cei de acasă, mai ales pentru copii: niciodată nu vă lăsați, dacă cineva vă zice că sunteți slabi sau în orice fel! Dați până la capăt, munciți, că sigur deveniți buni! Pierzătorul intră pe traseu cu adversarul. Învingătorul intră pe traseu singur”

Robert Moscalu: „Poate s-a ofensat puțin. Mi-am cerut scuze, dar sunt foarte realist. De multe ori, intru pe traseu cu o frică față de orice oponent, pentru că sunt foarte realist. Eu am încercat doar să fiu realist. Poate am fost prea tăios. Mi-am cerut scuze, îmi cer scuze încă o dată, dar, de multe ori, trebuie să fim realiști și să încercăm să scoatem niște plusuri!”.

În schimb, reproșurile Alexandrei Duli se îndreaptă spre Zanni și, implicit, spre echipa Faimoșilor. Războinica susține că nu înțelege motivul pentru care Zanni este ținut în brațe de colegii săi, dar și că fiecare dintre ei ar putea să fie la fel de bun pe cât acesta pretinde că este.

Alexandra Duli: „Faimoșii îl țin foarte mult în sus pe Zanni și îl ridică, în continuare. Nu înțeleg de ce. E foarte bun, numai că se lingușesc prea mult pe lângă el uneori și nu înțeleg de ce nu au încredere în ei înșiși. Și voi puteți să fiți Zanni din echipa voastră. Cred că mai bine să aveți încredere în fiecare. Cred că Zanni a mai scăzut uneori”

Zanni: „Clasa a III-a nu o să aibă niciodată dialog cu clasa a VIII-a. Cam atât. Nu o respectăm (n.r. părerea lui Duli). O ignorăm. Nu respectăm absolut nimic ce vine din exterior, pentru că ei nu știu ce se întâmplă în interior”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni