• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 12 martie 2024. Oana Ciocan este avertizată în privința relației cu Jador. Logondica artistului a răbufnit imediat la adresa Ștefaniei Stănilă: „Omul în care ei au dat este jumătatea mea”

Survivor All Stars 12 martie 2024. Oana Ciocan este avertizată în privința relației cu Jador. Logondica artistului a răbufnit imediat la adresa Ștefaniei Stănilă: „Omul în care ei au dat este jumătatea mea”

Relația pe care Oana Ciocan o are cu Jador nu este văzută cu ochi buni de toată lumea, în special de Ștefania Stănilă. În timpul jocului pentru recompensă, Faimoasa i-a pus mai multe întrebări legate de artist, avertizând-o în privința modului în care lucrurile ar putea evolua pe viitor.

Gallery

Oana Ciocan: „Eram pe traseu, mergeam să susțin un coleg sau o colegă. Lângă noi erau și TJ, Duli și Ștefi de la Faimoși. La un moment dat, Ștefi s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă sunt bine și ea mi-a spus ceva de genul că să am grijă, pentru că ei mă plac pe mine și consideră că sunt un om bun și să am grijă de viitorul meu.

Ștefania este o fată bună, cel puțin, impresia asta o am eu despre ea. Intenția ei nu a fost una rea. Eu cred că, pur și simplu, ea, văzându-mă pe mine din exterior, are o părere despre mine cum și eu am despre ea.

Eu știu cel mai bine ce am acasă. Omul despre care ei au o părere și omul în care ei au dat toți este jumătatea mea. Este omul cu care eu o să trăiesc o viață. Pentru ei, poate să fie cel mai groaznic om, oricum vor ei. Omul ăla, pentru mine, nu are defecte”.

De asemenea, Oana Ciocan a precizat că „nu este treaba lor” cum se înțelege ea cu Jador, fiind firi atât de diferite: „Nu este viața lor. Eu îl știu cel mai bine. N-ai cum să vii tu la mine și să-mi spui «Trebuie să ai grijă, că e viitorul tău!». E viitorul meu, eu aleg. Nu sunteți familia mea, nu aveți cum să vă băgați în relația mea”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni