• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 13 martie. Andrei Ciobanu are speranțe mari, după victoria Faimoșilor: ”Să câștigăm jocul de imunitate”

Survivor All Stars 2024, 13 martie. Andrei Ciobanu are speranțe mari, după victoria Faimoșilor: ”Să câștigăm jocul de imunitate”

Survivor All Stars 2024, 13 martie. Andrei Ciobanu are speranțe mari, după victoria Faimoșilor: ”Să câștigăm jocul de imunitate”

Aseară, spectacolul a revenit, iar cei de acasă s-au bucurat de fiecare minut din Survivor All Stars România, susținându-și favoriții pentru o miză importantă.

”Un joc pe care la început am crezut că o să-l câștigăm. Ne-au dat cu terenul în cap”, a spus Alex Delea la sfârșitul probei pentru recompensă, la care Războinicii au început în forță, având 4-0 și pe care l-au încheiat cu o înfrângere fără drept de apel. Faimoșii au reușit astfel să lege două victorii consecutive, iar TJ Miles i-a avertizat pe adversari: ”Asta-i doar încălzirea”.


Îngrijorat de ritmul echipei din care face parte, Iancu Sterp a găsit o explicație rapidă pentru înfrângere: ”s-au curățat de verigile slabe de la ei din echipă și ne rulează pe noi frumos. Lasă oameni pe bancă pentru că sunt mai puțini”. De cealaltă parte, după ce a avut parte de masaj și o masă copioasă, Ana Porgras a simțit nevoia să spună că: ”ne-am demonstrat că se poate, suntem foarte compacți în echipă”.


Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:11. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.1 puncte de rating și 26.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.6 puncte de audiență și 17.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au trăit cu emoție primul joc al săptămânii.


Dacă este miercuri, este vremea pentru o nouă seară în care show-ul revine, iar atmosfera în echipa Faimoșilor este mai bună ca niciodată. ”Ne-am trezit relaxați. Ideal ar fi să câștigăm jocul de imunitate, să legăm trei victorii”, va admite Andrei Ciobanu, care se simte tot mai bine cu noua lui echipă. Declarația lui va fi susținută și de cea a lui Zanni care va spune că: ”este foarte important următorul joc, mai mult ca niciodată îmi doresc să câștigăm”. Dacă vor reuși cei din echipa roșie să ajungă la trei victorii consecutive sau nu, aflăm în doar câteva ore.
Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni