• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 13 martie. Oana Ciocan, noi dezvăluiri în tabără! Ce i-au putut spune Războinicii despre Jador: „Dacă mai aveam un dubiu...”

Survivor All Stars, 13 martie. Oana Ciocan, noi dezvăluiri în tabără! Ce i-au putut spune Războinicii despre Jador: „Dacă mai aveam un dubiu...”

Logodnica lui Jador a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit ce îi spun Războinicii despre fostul Faimos.

Gallery

​Plecarea lui Jador a cutremurat ambele tabere de la Survivor All Stars și încă de atunci se vorbește despre el. Oana Ciocan a făcut o serie de mărturisiri despre ce i se spune în tabără despre logodnicul său, menționând, printre altele, vorbele pe care i le-a spus Lola despre fostul concurent.

„Datorită colegilor mei, integrarea a fost foarte ușoară pentru că nu a existat până acum o echipă mai bună de Războinici decât ei. De la traseu la traseu țip și mă exteriorizez pentru că îmi place atât de mult și îmi vine să trag din ce în ce mai tare. E dorința de câștig!”, a spus Oana Ciocan.

„Eu cred că și Ionuț (n.r. Jador) ar fi trebuit să fie la Războinici pentru că îl apreciază și îl iubesc real. Chiar Lola mi-a spus: «Dacă mai aveam vreun dubiu, acum mi-am dat seamă că el este un om foarte bun pentru că ești tu cu el »”, a dezvăluit Oana Ciocan.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni