• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 13 martie. Zanni, reproșuri la adresa lui Iancu Sterp: „Atât gândește. Îmi pare rău pentru familia lui”

Survivor All Stars, 13 martie. Zanni, reproșuri la adresa lui Iancu Sterp: „Atât gândește. Îmi pare rău pentru familia lui”

Zanni nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa lui Iancu Sterp! Iată ce a spus Faimosul înainte de a începe Jocul pentru Imunitate.

Gallery

​Tensiunile ating cote maxime între cele două tabere, iar neînțelegerile dintre Zanni și Iancu Sterp nu sunt nici pe departe de a se încheia. Cu puțin timp înainte de a intra pe traseu, Faimosul a aruncat o serie de cuvinte dure la adresa lui Iancu Sterp și chiar a spus, cu un strop de ironie, că îi pare rău de familia lui.

„Nu îi dau raportul lui Iancu Sterp care atât gândește! Se crede prea înalt și prea inteligent. Zi-mi și mie, Iancu Sterp, când și cu cine te-ai duce la duel.

Iancu se crede cel mai îndreptățit, cel mai înalt, îi palce să stea țanțoș, se crede inteligent. E foarte important în viață să știi cine ești și cât poți. Îmi pare rău pentru familia lui, dar Iancu se vede ceva uriaș rău de tot”, a spus Zanni.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni