• Emisiuni
  • Survivor România
  • Îți îngheață sângele în vene. Iancu Sterp a înotat cu rechinii la Survivor All Stars! ”Au dinți, te pot apuca de... Doamne ferește!”

Îți îngheață sângele în vene. Iancu Sterp a înotat cu rechinii la Survivor All Stars! ”Au dinți, te pot apuca de... Doamne ferește!”

În ediția din 14 martie 2024 a reality show-ului Survivor All Stars România, Iancu Sterp este protagonistul unui episod memorabil.

Acesta este obișnuit să mai înoate în mare dimineața, conform spuselor lui. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că, pe la picioarele lui, s-au strecurat doi rechini.

”Făceam baie, îmi venea apa până la brâu. Băi, doi rechini atâta! Așa se plimbau... Mi-o tremurat un pic picioarele”, a mărturisit Iancu Sterp.

”Mie îmi place, dimineața, să mă mai plimb pe plajă, să fac baie... Și în această dimineață, m-am dus, m-am plimbat un pic pe plajă, am intrat puțin în apă... Colegii mei erau toți la baracă. La doi metri de mine, doi rechini, frate! Doi rechini așa de mari! Pe moment, așa, parcă m-au luat un pic fiorii”.

Vedeți, în clipul video mai sus, întâlnirea lui Iancu Sterp cu rechinii.

Episodul integral poate fi urmărit exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni