• Emisiuni
  • Survivor România
  • Oana Ciocan a părăsit competiția Survivor All Stars! Emisiunea rămâne lider absolut de audiență, în fiecare ediție

Oana Ciocan a părăsit competiția Survivor All Stars! Emisiunea rămâne lider absolut de audiență, în fiecare ediție

Oana Ciocan a părăsit competiția Survivor All Stars! Emisiunea rămâne lider absolut de audiență, în fiecare ediție

S-a mai încheiat o săptămână din show-ul care demonstrează că imposibilul nu există și că oamenii sunt capabili să depășească orice provocare, atât pe plan fizic, cât și psihic. Faimoșii și Războinicii continuă drumul în competiție, început în urmă cu peste două luni, iar telespectatorii trăiesc alături de ei toate emoțiile în sezonul suprem, Survivor All Stars.

Gallery

​Seara a început cu un joc de recompensă extrem de important pentru ambele triburi, care le oferea șansa unei cine pe cinste. Extrem de motivați după înfrângerile adunate în ultimele zile, Războinicii au luptat cu toate forțele, trecând inclusiv peste câteva accidentări dureroase și au câștigat. ”Un joc atât de nebun, o masă atât de copioasă”, a spus Alex Delea, extrem de încântat.

În ciuda înfrângerii, pacea a continuat să existe în tribul roșu, TJ Miles amintind ce contează acum pentru ei: ”Consiliu relaxat, în sfârșit. Este exact cum trebuie să fie – pace, unitate în echipa Faimoșilor”. Și starea de bine s-a simțit și la momentul votului, atunci când Războinicii au făcut două alegeri interesante – Lola Crudu și Oana Ciocan pentru lupta care le putea încheia traseul în show.

La limită, Oana a pierdut și a fost nevoită să-și vadă flacăra stinsă și să plece spre casă, în timp ce Lola rămâne alături de echipa Războinicilor pe mai departe, pentru a-și juca șansa spre marele premiu.

Vreau să vă mulțumesc tuturor, mă bucur atât de mult că mă aflu aici, chiar dacă am pierdut, mă doare că plec. Nu a fost jocul meu, mă bucur enorm pentru Lola, știu cât a tras. Îmi pare rău, dar unele povești așa se termină. Trebuie să mă bucur că am fost aici, că am făcut parte din jocul ăsta frumos. Cel mai bun să câștige și să fie albastru, asta îmi doresc”, a declarat cu multă emoție Oana Ciocan, cea care în urmă cu doi ani rămânea singura fată din tribul albastru.

Ultima ediție din cea de-a noua săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:20. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.8 puncte de rating și 24.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.1 puncte de audiență și 21.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.3 milioane de români au trăit cu emoție seara în care tribul albastru a ajuns pentru a doua oară la duelul eliminatoriu, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:48, peste 1.6 milioane telespectatori urmăreau emisia.

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni