• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 20 martie. Cine se va impune în lupta pentru Imunitate și cine va ajunge în situația de a pierde un nou coechipier: „Parcă nu mai avem speranță în noi”

Survivor All Stars, 20 martie. Cine se va impune în lupta pentru Imunitate și cine va ajunge în situația de a pierde un nou coechipier: „Parcă nu mai avem speranță în noi”

Survivor All Stars, 20 martie. Cine se va impune în lupta pentru Imunitate și cine va ajunge în situația de a pierde un nou coechipier: „Parcă nu mai avem speranță în noi”

O recompensă dorită. O victorie căutată de ambele triburi pentru a-și asigura moralul ridicat pentru întreaga săptămână. Un joc puternic și două motivații diferite, dar la fel de importante. Ieri a început cea de-a zecea săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, iar telespectatorii au trăit alături de concurenți cele mai puternice emoții și cele mai noi întâmplări.

”Ce meci pierdut pe mâna noastră, și la propriu și la figurat”, a declarat Alex Delea, la finalul jocului câștigat de Faimoși cu 10 la 5. Și Ștefania Ștefan s-a declarat la fel de dezamăgită, menționând că ”s-au făcut greșeli, mici neatenții care te costă puncte”.

Încântați de victoria obținută și de ieșirea la restaurant, Faimoșii au comentat și ei cele întâmplate. ”Două luni de zile, ei au fost arhitecți. Acum avem și noi ocazia să alegem cum jucăm, cum dansăm”, a spus Zanni, în timp ce Ana Porgras a ținut să concluzioneze că ”din momentul în care ne-am compactat ca echipă, a început Survivor și pentru ei”.

Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:19. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.2 puncte de rating și 27.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.1 puncte de audiență și 15.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au trăit cu emoție primul joc al săptămânii.

Diseară, competiția continuă! Iar Războinicii pare că nu se regăsesc deloc după ce au început să acumuleze și ei înfrângeri: ”parcă nu mai avem speranță în noi, sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne remontăm. Suntem o echipă, trebuie și la bine și la rău să ne susținem”, va admite Robert.

După masa copioasă, Faimoșii sunt cu energia la cote înalte și cu gândul la zile în care să continue sărbătoarea câștigurilor. ”Îmi doresc mai mult decât orice să facem și o săptămână roșie. Vreau să ne ambiționăm și să legăm victorie după victorie”, va fi mesajul transmis de Andrei Ciobanu.

Cine se va impune în lupta pentru Imunitate și cine va ajunge în situația de a pierde un nou coechipier, aflăm curând.

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni