• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 20 martie - Cine va pleca de la Războinici? Unii s-au împăcat cu ideea: "mă duc la pisicile mele" Au apărut șoareci musafiri într-una din tabere

Survivor All Stars 2024, 20 martie - Cine va pleca de la Războinici? Unii s-au împăcat cu ideea: "mă duc la pisicile mele" Au apărut șoareci musafiri într-una din tabere

Suntem în cea de-a zecea săptămână din sezonul suprem - Survivor All Stars, iar telespectatorii trăiesc alături de concurenți cele mai puternice emoții și cele mai noi întâmplări.

Gallery

După ce o perioadă bună de timp Războinicii tot au adunat victorii, se pare că roata s-a întors și Faimoșii sunt pe val. Au avut parte și de recompensă, iar acum au reușit să câștige în așa fel încât acum întrebarea de pe buzele tuturor e :"cine va pleca de la Războinici?"

În tabăra care se va împuțina de data aceasta, unii concurenți par resemnați, alții chiar împăcați cu ideea: 

Alexandra Duli: Asta zic. Și dacă o să trebuiască să plec, eu vreau să mă împac cu ideea. Cine o să fie, o să fie oricum. Nu e rău, mă duc acasă la mama mea, mă duc acasă la pisicile mele, nu e rău în capul meu. (...) Eu zic că o să ajung în semifinală, finală, îmi doresc, dar trebuie să fii realist în viață și să își dai seama ce poți să duci!

​La un moment dat, relaxați sau neliniștiți, concurenții adorm, iar în tabără la Războinici își face apariția un...musafir. Mai precis un șoarece care umblă prin lucruri. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni