• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 21 martie 2024. Hohote de râs în consiliu! Cum a putut să vină Alex Delea îmbrăcat: „Din păcate” Războinicul a făcut senzație, iar toate privirile au fost ațintite asupra lui

Survivor All Stars, 21 martie 2024. Hohote de râs în consiliu! Cum a putut să vină Alex Delea îmbrăcat: „Din păcate” Războinicul a făcut senzație, iar toate privirile au fost ațintite asupra lui

Alex Delea și-a semnat sentința de unul singur. Războinicul a căzut pradă propriului joc. Cum s-a prezentat în consiliul tribal?

Gallery

Alex Delea le-a propus coechipierilor săi să joace adevăr sau provocare, deși ideea părea una bună, ei bine, la final, s-a lăsat cu hohote de râs. 

Războinicul a pierdut la joc și a fost provocat să vină în sutien la consiliu, în timp ce Duli a fost provocată să îl pupe pe Zanni.

Alex Delea: Domul Dan, știți că pe insulă timpul nu prea trece, așa că ne-am gândit să ne jucăm și noi, așa cum au făcut-o și Faimoșii. O idee bună, aparent, la început, ne-am jucat adevăr sau provocare. Startul l-am dat eu și sfârșitul din păcate...Duli, te duci la Zanni și îi tragi o ventuză din toată inima.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

 Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO, cu o zi în avans

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni