• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 26 martie. Alex Delea, pe patul de spital: ”Nu am pățit așa ceva în viața mea”

Survivor All Stars 2024, 26 martie. Alex Delea, pe patul de spital: ”Nu am pățit așa ceva în viața mea”

Survivor All Stars 2024, 26 martie. Alex Delea, pe patul de spital: ”Nu am pățit așa ceva în viața mea”

Marți, 26 martie 2024, începe o nouă săptămână din show-ul care demonstrează că imposibilul nu există, care arată că toți concurenții care rezistă în această etapă sunt, cu adevărat, puternici. Survivor All Stars continuă în această seară, de la 21:30, cu noi întorsături de situații și cu momente tensionate pentru ambele triburi. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți, să înceapă lupta pentru recompensă!

Gallery

”Nu-mi vine să cred că încă sunt aici, mă simt foarte norocoasă. Trebuie să lupt pentru că Dumnezeu așa a vrut să fac eu”, va admite Alexandra Duli, după ce a reușit să treacă de duelul cu Maria Chițu și să revină alături de tribul ei. Cum se va reintegra ea alături de colegi și ce reacții va stârni în rândul Faimoșilor când aceștia vor afla că a mers mai departe, aflăm curând.


Ecourile după mișcarea făcută de Zanni și colegii lui din tribul Faimoșilor vor continua. ”Au folosit în folosul echipei, mi se pare foarte smart din partea lor. Săptămâna asta, dacă câștigăm noi Imunitatea, să nu se aștepte de la altceva”, va mărturisi Robert Moscalu. Să fie oare membrii echipei albastre mult mai motivați după cele întâmplate?


”Abia așteptam momentul când o să dorm pe o saltea, dar nu mă gândeam să fie scenariul atât de rău. În capul meu era și este o harababură, nu-mi vine să cred ce se întâmplă în momentul ăsta. Nu am pățit așa ceva în viața mea”, va spune Alex Delea, de pe patul de spital. Ce-l așteaptă pe Războinic, descoperim în câteva ore.


Cea de-a unsprezecea săptămână va începe cu un joc de Recompensă puternic, care le va oferi concurenților șansa de a se distra în natură, pe buggy-uri, dar și de a se bucura de o masă copioasă și un desert atât de dorit. Vor continua Faimoșii să adune victorii? Sau va fi semnalul revenirii Războincilor?


Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni