• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Zanni, la un pas de moarte, din cauza unei neînțelegeri care îi putea fi fatală. Faimosul a povestit momentul traumatizant, în fața colegilor: „Eram împăcat cu faptul că mă duc”

Survivor All Stars 26 martie 2024. Zanni, la un pas de moarte, din cauza unei neînțelegeri care îi putea fi fatală. Faimosul a povestit momentul traumatizant, în fața colegilor: „Eram împăcat cu faptul că mă duc”

Zanni a avut un nou moment de sinceritate, la Survivor All Stars, când a vorbit despre evenimentele marcante prin care a trecut de-a lungul timpului.

Faimosul a povestit un episod traumatizant, care s-a petrecut în urmă cu patru ani, atunci când a fost la doar un pas de a murit, din cauza unei neînțelegeri.

Zanni: „Am fost într-un loc, când eram mai mic. Unii de acolo, care erau prăjiți, m-au încercuit, mi s-a pus la gât un obiect ascuțit și, în momentul ăla, am crezut că gata, mă

Mi s-a pus cuțitul la gât acum vreo patru ani. Nu schițam nimic. N-am cerut milosteală și nici nu erau oameni care să-mi pună cuțitul la gât la mișto. Singura opțiune era să am răbdare, să văd ce se întâmplă. În momentul ăla, eram împăcat cu faptul că mă duc, pentru că nu am implorat după milă. În timp ce mă loveau și eram amenințat cu moartea, mi-am acceptat soarta”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni