• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Robert Moscalu dezăluie ce a produs accidentarea lui Alex Delea. Deși a fost avertizat, Războinicul nu a renunțat la provocare: „A căzut foarte, foarte rău”

Survivor All Stars 26 martie 2024. Robert Moscalu dezăluie ce a produs accidentarea lui Alex Delea. Deși a fost avertizat, Războinicul nu a renunțat la provocare: „A căzut foarte, foarte rău”

În urma unei provocări, la care au participat Alex Delea, Robert Moscalu și Iancu Sterp, primul dintre ei s-a accidentat grav la picior, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Gallery

​Totul s-a produs, după ce aceștia au decis să se ia la întrecere, deși au fost avertizați în privința întunericului și a pietrelor în care se puteau lovi.

Robert Moscalu: „Eu sunt îngrijorat cu Alex. Era o competiție între Robert, Iancu și Delea, care este mai rapid dintre ei trei. Tot ziceam să facă o întrecere. Iancu a furat din start și am văzut cum Delea era cu un pas în spatele lui Iancu și a vrut să bage în os, să-l întreacă și, când a băgat în osul ăla, s-a dus în dâmb și a căzut foarte, foarte rău”,

Alex Delea: „Abia așteptam momentul în care o să dorm pe o saltea, dar nu m-am gândit că o să fie scenariul în halul ăsta de rău. Nu am dormit bine, nu mi-a fost bine deloc. Încă nu-mi vine să cred ce se întâmplă în momentul ăsta”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni