• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Ștefania Ștefan o pune la punct pe Alexandra Ciomag, după ce i-a pus pe Războinici într-o lumină proastă, în consiliul de eliminare: „Zice lucrurile, ca sa dea bine la Faimoși”

Survivor All Stars 26 martie 2024. Ștefania Ștefan o pune la punct pe Alexandra Ciomag, după ce i-a pus pe Războinici într-o lumină proastă, în consiliul de eliminare: „Zice lucrurile, ca sa dea bine la Faimoși”

În timpul consiliului de eliminare, Alexandra Ciomag a povestit una dintre discuțiile avute cu Războinicii, până să ajungă în echipa roșie.

Gallery

​Modul în care aceasta a abordat situația le-a lăsat un gust amar foștilor ei coechipieri, însă Ștefania Ștefan este convinsă că acest lucru a fost cauzat de lipsa ei de experiență și, prin urmare, nu pune la suflet ceea ce Alexandra Ciomag spune.

Ștefania Ștefan: „Nu iau personal ce zice ea. Am spus din suflet tot ce am zis și, la un moment dat, m-a oprit Zanni și a confirmat și el că ea a fost debusolată când a fost la ei în echipă, că nu se regăsea”

Nu mă interesează că zice lucrurile, ca sa dea bine la Faimoși, să fie bine pentru ea. Este strict părerea ei. Eu știu ce am spus, este adevărat. Zanni m-a oprit și mi-a spus că nu are rost să continui, pentru că are 21 de ani”.

În tot acest timp, Iancu Sterp îi asigură pe Faimoși că, la momentul oportun, le va plăti cu aceeași monedă, deoarece, din cauza lor, au pierdut unul dintre cei mai bună Războinici.

Iancu Sterp: „Faimoșii au făcut o mișcare inteligentă. S-au vorbit în consiliu, să folosească simbolul imunității pentru cineva din tabăra noastră, aceasta fiind Lola, ca să trimită alt om mai puternic la duel.

Am și eu un simbol al imunității. Am puțină răbdare, să văd cam cum aș putea să folosesc eu și echipa mea acel simbol, în favoarea noastră. Pe Ana Pal am să o fac psihic”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni