• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. TJ Miles îl consideră trădător pe Sorin Pușcașu, după votul acordat Mariei Chițu: „Are nevoie de băieți, să îl țină în competiție”. Andrei Ciobanu nu înțelege de ce încă e în competiție

Survivor All Stars 26 martie 2024. TJ Miles îl consideră trădător pe Sorin Pușcașu, după votul acordat Mariei Chițu: „Are nevoie de băieți, să îl țină în competiție”. Andrei Ciobanu nu înțelege de ce încă e în competiție

Andrei Ciobanu continuă seria dezvăluirilor despre foștii săi coechipieri, fiind de părere că s-a format o alianță strategică între băieții de la Războinici, doar că Sorin Pușcașu, deși s-a infiltrat într-un grup de prieteni deja existent, nu are ce căuta în competiție din punct de vedere sportiv.

Gallery

​Andrei Ciobanu: „Delea a venit prieten de acasă cu Robert. Aici, s-au împrietenit cu mine și cu Iancu. A apărut Sorin în peisaj, care e prieten cu Robert, de acasă, dar nu e bun sportiv.

Sunt alții care nu trag sau care nu mai pot, cum e Sorin, care nu au ce căuta în competiția asta și, totuși, rămân, pentru că un colan, pentru că un papagal, pentru că o manipulare și nimeni nu zice nimic”.

TJ Miles: „Se vede că Sorin e un cățeluș. Dacă el era un Războinic adevărat, nu o vota pe Maria Chițu, că și-a încălcat cuvântul. Dacă dădea în băieți, toți băieții îl expulzau, că nu e bun sportiv și are nevoie de băieți, să îl țină în competiție”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni