• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Zanni, moment de gelozie la Survivor. După ce a fost pupat de Duli, recunoaște că ar fi gelos, dacă un băiat ar face același lucru cu Ana Porgras: „Nu îl lăsam”

Survivor All Stars 26 martie 2024. Zanni, moment de gelozie la Survivor. După ce a fost pupat de Duli, recunoaște că ar fi gelos, dacă un băiat ar face același lucru cu Ana Porgras: „Nu îl lăsam”

Pupicul pe care Alexandra Duli i l-a dat lui Zanni, săptămâna trecută, devine subiect de glume în tabăra Faimoșilor, doar că Ana Porgras nu pare prea încântată de ele.

 

Gallery

Întrebată de Zanni dacă o lasă să îi dea înapoi pupicul lui Duli, Ana Porgras are o reacție care lasă loc interpretărilor. Deși s-a arătat deranjată de modul în care Faimosul a pus problema, la tesimoniale, a mărturisit că Zanni are libertate totală.

Cu toate acestea, Zanni recunoaște că nu ar fi permis niciunui băiat să o pupe pe Ana, dacă s-ar fi ivit această ocazie și l-ar fi trimis pe respectivul imediat la locul lui.

Zanni: „Vreau să o pup pe Duli pe obraz. Ana, pot să o pup pe Duli pe obraz, dacă vine?”,

Ana: „Dar de ce mă întrebi pe mine, că nu înțeleg?”,

Zanni: „Zi! Pot?”,

Ana: „Nu știu de ce a simțit nevoia să întrebe, dacă poate să îi întoarcă ventuza lui Duli. N-am înțeles. Oricum, el poate să facă oricând ce vrea el”,

Zanni: „Cred că a fost umilitor pentru Ana să mă pupe Duli, pentru că, și pentru mine, ar fi fost nașpa să vină unul, să o pupe pe Ana. Dacă s-ar fi întâmplat asta, i-aș fi zis direct: «Ce faci, cumetre?». Nu îl lăsam să își facă provocarea. «Pleacă, cumetre, de aici!?»”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni