• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Faimoșii rămân muți de uimire când o văd pe Alexandra Duli revenind triumfătoare. Andrei Ciobanu îi avertizează pe Războinici în legătură cu presupusa strategie de care îi acuză „S-a împlinit”

Survivor All Stars 26 martie 2024. Faimoșii rămân muți de uimire când o văd pe Alexandra Duli revenind triumfătoare. Andrei Ciobanu îi avertizează pe Războinici în legătură cu presupusa strategie de care îi acuză „S-a împlinit”

Faimoșii speră ca Maria Chițu să fi plecat acasă, iar strategia pusă la cale de Zanni să fi dat roade. Faimosul recunoaște că era o sportivă bună și, tocmai din acest motiv, își dorește ca Alexandra Duli să fie cea care revine în competiție.

 

Gallery

​Ana Porgras: „Cred că a rămas Maria Chițu. O văd mai îndemânatică, mai perspicace decât Duli și, cu toate astea, sper să nu am dreptate”.

Zanni: „Maria Chițu, foarte capabilă pe plan sportiv. Nu e foarte plăcută de mine, personal, dar meritele pe plan personal sunt acolo. Ni le-au bătut pe Faimoase.

Am fi prferat să ne bucurăm, pentru că am nimerit cu dintele, cum am și dorit. Să meargă Maria Chițu la duel, pentru noi a fost un avantaj. Faptul că a plecat acasă e motiv de petrecere.

Mi se pare de toată jena că ultimele două fete puteau fi atinse de acel vot și că una dintre cele mai bune fete de la Războinici a plecat acasă și se uită la noi”.

Alex Delea revine pe teren, dar nu poate juca din cauza accidentării. Aceasta intră cu genunchiul bandajat și povestește echipei adverse cum a ajuns în această situație. Războinicul nu are voie să joace câteva zile și va rămâne pe bancă.

Alex Delea: „Am căzut cu genunchiul într-o piatră foarte ascuțită, piatra a intrat foarte adâns. Am mers la urgențe, la spital. Mi-a cusul genunchiul. Am avut foarte mult noroc, a fost o chestie de milimetru”.

Andrei Ciobanu își exprimă și el punctul de vedere și susține că Războinicii au votat strategic, pentru ca niciun băiat să nu plece acasă.

Andrei Ciobanu: „Mă bucur că ce am zis, la început, de strategia nevorbită, nespusă de Războinici s-a împlinit. Am spus că băieții nu se vor vota între ei. Fiecare fată va pleca una câte una. Eu știam prieteniile astea”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni