• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Andrei Ciobanu îi bate obrazul lui Sorin Pușcașu, după gestul obscen pe care l-a făcut. Războinicul nu se lasă mai prejos și îi dă replica: „Alți cățeluși care latră pe acolo”

Survivor All Stars 26 martie 2024. Andrei Ciobanu îi bate obrazul lui Sorin Pușcașu, după gestul obscen pe care l-a făcut. Războinicul nu se lasă mai prejos și îi dă replica: „Alți cățeluși care latră pe acolo”

După gestul făcut de Sorin Pușcașu în timpul jocului, la adresa lui Andrei Ciobanu, domnul Dan cere ca situația să fie lămurită.

Gallery

​Faimosul susține că adversarul nu poate nega ceea ce s-a întâmplat, deoarece camerele au surprins momentul, în timp ce Sorin Pușcașu continuă să își susțină nevinovăția și să spună că totul a fost doar o neînțelegere.survivor_22_436586

Andrei Ciobanu: „Niciodată nu jignesc oamenii, nu înjur. Trecem cu vederea, doar că ieșirile astea nu sunt OK pentru cei de acasă. Nu e frumos”.

Sorin Pușcașu: „Zanni știe pe unde să împingă bățul și sunt alți cățeluși care latră pe acolo. El îmi țipa în cap, eu am avut un gest în care mă scărpinam la cap și el a început să îmi spună că fac gestul ăsta. E pachetul total de ipocrizie, și de falsitate, și de actorie proastă”

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni