• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 27 martie: Războinicii câștigă imunitatea. Cine este concurenta care a încheiat meciul cu scorul de 10-6

Survivor All Stars, 27 martie: Războinicii câștigă imunitatea. Cine este concurenta care a încheiat meciul cu scorul de 10-6

Survivor All Stars este despre a învăța cum să te ridici, despre a-ți găsi mereu motivația și despre a reuși să ții capul sus. În ambele triburi sunt concurenți accidentați, care nu au jucat. Din acest motiv, ceilalți au trebuit să intre de mai multe ori pe traseu în jocul pentru imunitate. Fiecare și-a dat toată silința, iar pe parcursul meciului au fost mai multe egalități între cele două echipe. Războincii s-au dovedit a fi astăzi mai buni și au câștigat totemul.

Gallery

​În confruntarea finală s-au întrecut Alexandra Duli și Ștefania Stănilă. Concurenta de la Războinici a câștigat detașat. Ștefania mai avea de dărâmat trei cuburi, când s-a auzit fluierul de final. Duli a fost mai rapidă și a adus victoria pentru echipa sa. Meciul s-a încheiat cu scorul de 10 la 6, în favoarea Războinicilor. 

​VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS

Nu ratați, joi, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni