• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 27 martie. Ana Pal izbucnește în plâns în fața domnului Dan. De ce se simte nedreptățită concurenta din tribul Faimoșilor

Survivor All Stars, 27 martie. Ana Pal izbucnește în plâns în fața domnului Dan. De ce se simte nedreptățită concurenta din tribul Faimoșilor

În ediția din 27 martie, echipa Războinicilor a câștigat jocul pentru imunitate. Ca de obicei, Daniel Pavel îi înmânează totemul unui jucător, iar de această dată l-a ales pe Iancu Sterp. Înainte de asta, prezentatorul a întrebat-o pe Ana Pal de ce este supărată.

Ana Maria Pal a izbucnit în lacrimi când domnul Dan a întrebat-o despre meci, ce nu a mers încât este atât de supărată. 

„Au avut avantaj și aici mă refer la băieți, pentru că sunt mai puternici și mai înalți. La noi au fost fete, băieți care n-au putut să aducă puncte, dar...cel mai rău mă doare că, pe lângă faptul că avem colegi accidentați, sunt sportivi care sunt mai jos decât mine, dar tot în mine se dă pentru că sunt nou-venită”, a spus Ana Pal. 

„E corect ce zici. Da, așa e...a vorbit bine”, a susținut-o Iancu Sterp. În acel moment, toți războinicii au început să aplaude și să strige: „Bravo, Ana!”.

URMĂREȘTE MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS

Gallery

Nu ratați, joi, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni