• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 3 aprilie. Ana Porgras, geloasă pe relația dintre Zanni și Alexandra Duli! Ce a ieșit abia acum la iveală, după ce Faimosul a recunoscut că o place pe Războinică: „Apropierea lui cu Duli...”

Survivor All Stars, 3 aprilie. Ana Porgras, geloasă pe relația dintre Zanni și Alexandra Duli! Ce a ieșit abia acum la iveală, după ce Faimosul a recunoscut că o place pe Războinică: „Apropierea lui cu Duli...”

Ana Porgras și Zanni au avut un schimb neașteptat de replici, după ce fetele din echipa Faimoșilor au hotărât să schimbe structura camp-ului. Astfel, după noile reguli ale acestora, Zanni nu ar mai fi dormit lângă brunetă.

La scurt timp după ce Zanni a recunoscut că o simpatizează pe Alexandra Duli, a ieșit la iveală și gelozia Anei Porgras. Aceasta, observând apropierile dintre cei doi, a decis să se îndepărteze de coechipierul său atât fizic, cât și moral.

„Eu m-am simțit prost. Ana a spus că nu era vorba doar de spațiu. Ești fată și vorbești ca fetele, dar nu e ca și cum nu observ sau nu simt”, i-a spus Zanni Anei.

„Eu am observat-o pe Duli că se apropie de el, dar și el de ea. Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă și am simțit nevoia să mă dau puțin în spate. Nu pot să vorbesc despre asta...”, a spus Ana la testimoniale.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT

VEZI EDIȚIA INTEGRALĂ PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni