• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 4 aprilie. O nouă seară dificilă pentru Faimoși după ce au pierdut Imunitatea: „E un scor umilitor!”. Cine va ajunge la Duelul de eliminare

Survivor All Stars, 4 aprilie. O nouă seară dificilă pentru Faimoși după ce au pierdut Imunitatea: „E un scor umilitor!”. Cine va ajunge la Duelul de eliminare

Survivor All Stars, 4 aprilie. O nouă seară dificilă pentru Faimoși după ce au pierdut Imunitatea: „E un scor umilitor!”. Cine va ajunge la Duelul de eliminare

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea. Acea stare de liniște, acea garantare a faptului că vei mai avea cel puțin încă o săptămână în competiție. Pierzi. Și atunci trebuie să-ți gândești mai bine strategia personală, dar și modul în care te implici în cea de grup. Survivor All Stars, sezonul suprem, continuă să fie prima alegere a telespectatorilor, care trăiesc cu sufletul la gură provocările prin care trec concurenții.

„E un scor umilitor, nu mă așteptam să se întâmple asta fix la jocul pentru Imunitate”, a declarat Ștefi Stănilă, după ce echipa ei a pierdut cu scorul de 10 la 3 aseară. Înfrângerea dură a echivalat cu o continuare a șirului de victorii pentru Războinici, care se apropie de acea ”manita” atât de dorită. ”E o zi splendidă pentru noi și nu pot decât să mă bucur”, menționa Iancu Sterp, încântat de perioada bună a tribului albastru.

În ciuda înfrângerii suferite la joc, Ștefania Stănilă a reușit să se remonteze rapid și a câștigat, pentru a doua săptămână la rând, Imunitatea personală care-i dă șansa să aibă un Consiliu liniștit, dar și un vot în plus.

​Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:13. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.8 puncte de rating și 25.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.6 puncte de audiență și 13.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.2 milioane de români au fost atenți la jocul de imunitate și au trăit cu sufletul la gură toate cele întâmplate, în timp ce în minutul de maximă audiență, de la ora 22:00, peste 1.6 milioane telespectatori erau atenți pe PRO TV.  

Pe lângă jocul de recompensă extrem de important, care le-ar putea salva săptămâna plină de înfrângeri, pentru Faimoși urmează un Consiliu important, unul în care se vor da cărțile pe față și se vor discuta sincer multe dintre problemele resimțite în echipă. ”Am spus că o să mă duc cu oricine la duel. Scăparea e doar să plecăm acasă și acolo își vede fiecare de treaba lui”, va afirma cumva resemnată, Ana Pal.

Oare ce surpriză îi așteaptă pe concurenți în această seară, cine va ajunge la Duelul de eliminare și care va fi rezultatul? Răspunsurile... în doar câteva ore!

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni