• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Revenirea lui Andrei Ciobanu la Războinici împarte concurenții în două tabere. Sorin Pușcașu, critici la adresa acestuia: „A aruncat multe vorbe”

Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Revenirea lui Andrei Ciobanu la Războinici împarte concurenții în două tabere. Sorin Pușcașu, critici la adresa acestuia: „A aruncat multe vorbe”

Andrei Ciobanu a pierdut duelul de eliminare, dar a primit o șansă unică, și anume, aceea de a reveni în competiție. Nu s-a întors în echipa Faimoșilor, ci în echipa Războinicilor, cea din care a făcut parte la început.

Gallery

​Cu toate acestea, Războinicii se împart în două tabere când vine vorba de ce simt în ceea ce privește revenirea lui Andrei Ciobanu. Dacă Robert Moscalu se bucură pentru el, considerând că nu trebuia să fie eliminat, Sorin Pușcașu, cel cu care Andrei Ciobanu a avut mai multe conflicte în ultimele săptămâni, se află la polul opus.

Robert Moscalu: „Mă bucur că s-a întors în trib, mă bucur că a primit o șansă! Lui Sorin nu îi mai place situația, nu mai e cu caterinca, că este vorba de Andrei pe care nu îl suportă. Cred că e reciproc”.

Sorin Pușcașu: „Pentru mine, e fix același lucru ca și până acum. Diferența este la faptul că el a plecat de aici, ce a făcut în partea cealaltă și cum a aruncat multe vorbe... Pentru mine, respectul și încrederea sunt zero”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni