• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Faimoșii se întorc împotriva lui Andrei Ciobanu. Zanni și TJ Miles îi aruncă vorbe grele fostului coechipier: „Iubea faptul că ne rupeam capul pentru el”

Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Faimoșii se întorc împotriva lui Andrei Ciobanu. Zanni și TJ Miles îi aruncă vorbe grele fostului coechipier: „Iubea faptul că ne rupeam capul pentru el”

Eliminarea lui Andrei Ciobanu din echipa Faimoșilor este un real motiv de bucurie pentru ei. Rivalii Războinicilor recunosc faptul că au fost extrem de dezamăgiți de comportamentul acestuia și îl acuză pe Andrei Ciobanu de falsitate și de nerecunoștință.

 

Gallery

​Zanni și TJ Miles au fost cei mai vocali în această privință, punctând faptul că Andrei Ciobanu și-a schimbat atitudinea pe care o avea față de ei imediat ce i s-a spus că este rândul lui să intre la duelul de eliminare, așa cum au făcut toți înaintea lui.

Zanni: „În totemurile alea albastre, am văzut destinul. Zici că a vorbit destinul. Fiecare totem căzut era câte o palmă de la viață pentru Andrei Ciobanu, că a fost obraznic. Faptul că a fost eliminat din echipa noastră...o merita din plin. Ne-a lucrat pe la spate. E alunecos. Ne iubea. Iubea faptul că stătea pe scaune, iubea faptul că ne rupeam capul pentru el”

TJ Miles: „Te măsura. După ce vedea cât de mare e corpul tău, de abia atunci te mânca. Unii oameni se dau bărbați, dar sunt multe fete care sunt mai bărbați decât oamenii”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni