• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Sorin Pușcașu duce rivalitatea cu Andrei Ciobanu la un alt nivel. Revenit în echipa Războinicilor, fostul Faimos se lovește de reproșuri constante: „Este persoana care își vede interesul”

Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Sorin Pușcașu duce rivalitatea cu Andrei Ciobanu la un alt nivel. Revenit în echipa Războinicilor, fostul Faimos se lovește de reproșuri constante: „Este persoana care își vede interesul”

Andrei Ciobanu trebuie să se reacomodeze în echipa Războinicilor, în urma tuturor săptămânilor în care a luptat contra lor. Acesta este convins că plecarea lui a destabilizat planurile pe care și le făceau Faimoșii, dar bucuria îi este umbrită de certurile care încep să ia naștere între el și Sorin Pușcașu.

Gallery

​Sorin Pușcașu este convins că nimic nu l-ar fi împiedicat pe Andrei Ciobanu să își pună în aplicare strategiile, pentru a se apropia de echipa care îi putea aduce cele mai multe beneficii, chiar dacă asta ar fi însemnat să îi vorbească pe la spate Faimoșilor.

Andrei Ciobanu: „Este cel mai mare coșmar care li se putea întâmpla, acum, Faimoșilor, pentru că ei își doreau să fim cât mai mulți la individuale, să depindem unii de alții. Echipa Războinicilor a devenit ce am fost noi, odată. 

Sorin clar s-ar fi bucurat, dacă aș fi plecat acasă, pentru că ar fi fost o satisfacție pentru el și o mulțumire”.

Sorin Pușcașu: „Cred că este persoana care își vede interesul și, dacă ar fi rămas la Faimoși, cu siguranță, când ajungea la individuale, s-ar fi dat către noi, pentru că eram mai mulți”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni