• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 9 aprilie 2024. „O să folosesc împotriva lor toate slăbiciunile lor”. Andrei Ciobanu le-a declarat război Faimoșilor. Concurentul știe exact ce trebuie să facă, pentru a le pune bețe în roate

Survivor All Stars 9 aprilie 2024. „O să folosesc împotriva lor toate slăbiciunile lor”. Andrei Ciobanu le-a declarat război Faimoșilor. Concurentul știe exact ce trebuie să facă, pentru a le pune bețe în roate

Andrei Ciobanu pare că a renăscut de când s-a întors în echipa Războinicilor și este gata să le îngreuneze competiția foștilor coechipieri.

Gallery

​În timpul unei discuții cu Iancu Sterp, Andrei Ciobanu i-a lăudat pe faimoși în ceea ce privește caracterul lor, însă recunoaște că ceea ce a lăsat de dorit a fost modul în care jucau și făceau strategiile, considerând că nu avea niciun cuvânt de spus în fața lui Zanni.  

Andrei Ciobanu: „Îmi plăceau oamenii, sunt OK toți. Sportiv și strategic, s-a schimbat totul și asta nu prea mi-a plăcut, dar nu aveam ce să fac. Eram supus lui Zanni. Mă bucur că m-am întors acasă! Am cunoscut ambele tabere. Cheia e la mine. Știu ce pedale să apas, ca să fie totul bine.

O să folosesc, împotriva lor, toate insider-urile și toate slăbiciunile lor, dar într-o măsură în care să nu depășesc limita personală. O să le scot toate punctele slabe la iveală”.

Sorin Pușcașu nu s-a lăsat deloc impresionat de planul pe care acesta vrea să îl pună în aplicare, fiind convins că, în perioada în care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a acționat la fel.

Sorin Pușcașu: „Sunt sigur că și la Faimoși le-a zis același lucru. «Am dedesubturile, să vezi ce le fac!», cum a zis cu Maria Chițu, cu Iancu”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni