• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Lui Zanni i s-au confirmat toate bănuielile. Faimosul îl acuză pe Andrei Ciobanu de falsitate dusă la extrem: „Spunându-ne chestii personale despre Iancu”

Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Lui Zanni i s-au confirmat toate bănuielile. Faimosul îl acuză pe Andrei Ciobanu de falsitate dusă la extrem: „Spunându-ne chestii personale despre Iancu”

După ce Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă al acestei săptămâni, primul fără Andrei Ciobanu de când a avut loc reconfigurarea echipelor, Zanni ajunge la o concluzie tranșantă în ceea ce îl privește pe fostul său coechipier.

Gallery

​Zanni și TJ Miles deconspiră strategiile lui Andrei Ciobanu care, reîntors în echipa Războiniclor, le lasă un gust amar acestora prin comportamentul pe care îl are.

Zanni mărturisește că, în perioada în care a stat printre Faimoși, Andrei Ciobanu a spus foarte multe lucruri atât despre echipa din care a făcut parte, cât și despre Iancu Sterp, cel cu care este prieten de ceva vreme.

Zanni: „Cine mai are încredere în el? Cine mai crede că Ciobani e roșu sau albastru? Venind la noi și spunându-ne chestii personale despre Iancu, din alt sezon, de acasă, aia ne-a arătat că tu ești gata să schimbi năravul cu totul, nu doar culoarea din competiție.

Dacă sunt fratele tău, nu fac strategii să vorbesc despre tine, despre ce avem noi împreună. Nu are nicio treabă prietenia noastră cu competiția”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUSzanni

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni