• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Zanni este de-a dreptul dezgustat de comportamentul lui Andrei Ciobanu. Războinicul a devenit cel mai mare trădător, în ochii Faimoșilor: „Genul de câine care mănâncă din orice palmă”

Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Zanni este de-a dreptul dezgustat de comportamentul lui Andrei Ciobanu. Războinicul a devenit cel mai mare trădător, în ochii Faimoșilor: „Genul de câine care mănâncă din orice palmă”

Întorși în camp-ul lor, Zanni și TJ Miles nu au cum să nu admită cât de mirați au fost când l-au văzut pe Andrei Ciobanu revenind în competiție. Cei doi Faimoși sperau ca, odată cu plecarea lui, să scape de trădătorii din competiție.

Gallery

​Zanni: „Andrei Ciobanu, șerpălăul...m-a luat capul, de multe ori, când am vorbit cu Andrei Ciobanu. Ce scuză să găsesc, ca să trec peste ce s-a întâmplat cu tine? Pleacă! Mi-am luat pastila de cap cu plecarea lui”

TJ Miles: „Când i-am văzut apariția la joc, am rămas mască. Cum e posibil așa ceva? Chiar ne doream să mai scăpăm de șerpi. Dacă a rămas în competiție, are niște chestii de la noi, din camp”

Faimoșii au decis să le ofere Războinicilor un sac plin cu nuci de cocos, deoarece ei duc lipsă pe insula lor, iar Zanni își dorește ca sacul să i-l dea lui Andrei Ciobanu, ca un avertisment în ceea ce privește modul în care ar trebui să se poarte.

Zanni: „Ciobane, ia sacul ăsta! Hrănește-i pe cei pe care îi denigrai cu noi și denigrează-i, acum, cu ei, din nou, pe cei care te-au hrănit! Bravo, vărul nostru!

Cu atâta nonșalanță să minți, să promiți și să nu te ții de niciuna, cum mai poți exista? Cum poți respira? Ar trebui să facă un covor pentru trădători, ăla negru. Să stai pe ăla, zâmbind.

E genul de câine care latră la toate ușile, genul de câine, care mănâncă din orice palmă. Îl iei, îl hrănești o dată și e gata să îți muște dușmanii și să îți promită că va lătra doar la poarta ta. Fuge la vecinul cu care nu te înțelegi bine și latră câinele la tine și te și mușcă”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni