• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Războinicii o arată cu degetul pe Lola, după ce au pierdut ștafeta la mustață. Ștefania Ștefan răbufnește, considerând că i se face o nedreptate: „Toți am dat prost”

Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Războinicii o arată cu degetul pe Lola, după ce au pierdut ștafeta la mustață. Ștefania Ștefan răbufnește, considerând că i se face o nedreptate: „Toți am dat prost”

Războinicii suportă cu greu înfrângerea de la jocul pentru recompensă și o găsesc vinovată pe Lola pentru acest lucru. După ce Alexandra Duli îi atrage atenția acesteia în ceea ce privește modul în care a jucat, Ștefania Stan sare în apărarea ei, arătând cu degetul spre întreaga echipă.

Gallery

​Alex Delea: „Noi am văzut că tu ai dat slab la final, la ștafetă. Tu, dacă zici că îți asumi, nu schimbă cu nimic situația”.

Ștefania: „Toți am fost paletă, în afară de Iancu. Iancu a fost singurul care a adus punct. Toți am dat prost și de 300 de ori, astăzi. Nimeni nu a dat bine. Jocul de azi a fost unul dintre cele mai groaznice pentru mine, cel puțin”.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni