• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 10 aprilie. Se joacă jocul vital, la Survivor All Stars! În tabăra Războinicilor, există un motiv de tristețe: ”Nu sunt bine”

Survivor All Stars 2024, 10 aprilie. Se joacă jocul vital, la Survivor All Stars! În tabăra Războinicilor, există un motiv de tristețe: ”Nu sunt bine”

Survivor All Stars 2024, 10 aprilie. Se joacă jocul vital, la Survivor All Stars! În tabăra Războinicilor, există un motiv de tristețe: ”Nu sunt bine”

Survivor All Stars este show-ul care demonstrează, cu fiecare ediție, că viața departe de tot ceea ce știai este într-o continuă schimbare și că doar cei mai puternici pot merge până la capăt. Emisiunea continuă, miercuri seară, 10 aprilie 2024, de la 21:30.

Gallery

O revenire care a dat totul peste cap. Care i-a făcut pe concurenți să conștientizeze, o dată în plus, că nu pot controla niciun fel de strategie și că nu pot face mulți pași în avans. O întoarcere care a dus la discuții dure și care a scos la iveală frustrări puternice.

Când i-am văzut apariția la joc, am rămas mască. Chiar ne doream să mergem mai departe și să mai scăpăm din șerpi”, a subliniat TJ Miles, după jocul de recompensă, în care el și colegii au avut parte de anunțul care i-a surprins peste măsură: Andrei Ciobanu este încă parte din joc, dar le-a devenit adversar.
Cu toate acestea, în ciuda faptului că au avut parte de o mare surpriză, Faimoșii au dovedit că motivația de a câștiga și de a arăta că sunt foarte uniți este mai mare decât orice veste primită. Cu o ștafetă câștigată de TJ Miles și Ana Porgras, aceștia au câștigat și vor avea parte de o recompensă pe cinste, la echitație. Vizibil afectați de înfrângere, Războinicii au oferit o declarație dură, prin vocea lui Robert Moscalu: ”a fost un joc foarte obositor, foarte greu, ne-a extenuat. Mi-am făcut treaba la ștafetă, Lola nu s-a focusat”.
Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:14. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.4 puncte de rating și 20.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.8 puncte de audiență și 14.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.2 milioane de români s-au bucurat de noile provocări prin care au trecut concurenții.
Pentru Faimoși, seara va începe cu relaxare și voie bună la recompensă, iar asta îi va face să-și dorească să poată continua cu perioada roșie. ”Ne-am încărcat energia și mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”, va recunoaște Ana Porgras. Dacă va fi așa, urmează să aflăm în câteva ore.
De cealaltă parte, în tribul albastru, pe lângă discuțiile cauzate de înfrângere, mai există un motiv de tristețe. Cel afectat este Alex Delea, care stă pe bară de două săptămâni: ”nopțile pentru mine sunt din ce în ce mai apăsătoare pentru că nu joc. Eu chiar sunt bine, piciorul îmi spune că nu sunt bine. M-am trezit cu dorința de a juca”.
Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni