• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 10 aprilie. Andrei Ciobanu nu mai ține secretul! Ce a spus despre Faimoși: „Acum s-a strâns lanțul”

Survivor All Stars 2024, 10 aprilie. Andrei Ciobanu nu mai ține secretul! Ce a spus despre Faimoși: „Acum s-a strâns lanțul”

Ajuns în tabăra Războinicilor, Andrei Ciobanu a spus tot ce avea pe suflet. Cum l-a descris pe Zanni și ce dezvăluiri a făcut despre strategia celor din echipa roșie

Gallery

​Andrei Ciobanu nu s-a abținut și a spus totul despre echipa Faimoșilor, chiar după ce s-a întors la Războinici. Concurentul a vorbit sincer atât despre Zanni, cât și despre strategiile pe care le au „adversarii” pentru a ieși mereu pe locul 1.

În tabără, răboinicul a spus, printre altele, că Ștefania Stănilă nu o va vota niciodată spre eliminare pe Ana Porgras, asta pentru că între ele există o prietenie de peste 10 ani.

„Voi păstra în suflet toate amintirile frumoase, dar trebuie să spun un lucru. Îl văd diferit pe Zanni, care de fiecare dată încearcă să își apere imaginea, asta nu am înțeles.

În echipa Faimoșilor totul era transparent, dar se mergea pe un fir și anume sportivitatea. Acum că s-a strâns lanțul nu mai este sportivitate, este strategie, este despre veterani. Nu mai am de ce să tac și de ce să mă abțin!”, a spus Andrei Ciobanu.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni