• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 12 aprilie. ”Săptămâna viitoare, urmează UNIFICAREA sezonului suprem”! Ce se va întâmpla cu cei 12 concurenți rămași în concurs

Survivor All Stars 2024, 12 aprilie. ”Săptămâna viitoare, urmează UNIFICAREA sezonului suprem”! Ce se va întâmpla cu cei 12 concurenți rămași în concurs

Survivor All Stars 2024, 12 aprilie. ”Săptămâna viitoare, urmează UNIFICAREA sezonului suprem”! Ce se va întâmpla cu cei 12 concurenți rămași în concurs

După treisprezece săptămâni de Survivor All Stars, din 26 de concurenți au mai rămas doar 12. Iar pentru aceștia urmează o nouă bornă importantă în sezonul suprem. De săptămâna viitoare, totul se schimbă, la Survivor All Stars! Show-ul trece la etapa UNIFICĂRII.

Aseară, primul joc i-a pus față în față pe membrii triburilor, iar victoria a aparținut încă o dată Faimoșilor, aceștia reușind să ducă la capăt o săptămână roșie, în care norocul le-a surâs și i-a făcut să se bucure de toate recompensele.
În cadrul Consiliului, Daniel Pavel a oferit concurenților o veste extrem de așteptată, într-o atmosferă încărcată de bucurie și energie: ”A sosit momentul să vă dau o veste pe care știu sigur că o așteptați cu toții. În curând, mai exact săptămâna viitoare, urmează UNIFICAREA sezonului suprem! O etapă nouă, o bornă atât de așteptată, un nivel superior al competiției. Veți conviețui toți pe aceeași insulă”.
Însă nu toți cei care au aflat vestea, se vor și bucura de ea. Andrei Ciobanu și Lola Crudu au ajuns la duelul eliminatoriu, în urma nominalizărilor, iar cea din urmă a părăsit competiția, la finalul unei probe extrem de disputate.
Țin să mulțumesc tuturor. Acum patru ani, pentru mine a fost ceva nou. După patru ani, All Stars. Am zis că nu pot să ajung, uite că sunt aici. M-am bucurat și mă bucur în continuare. All Stars a însemnat mult mai mult decât sezonul întâi. Eu nu prea am noroc la jocuri, la câștiguri, am noroc la experiențe și la oameni”, a spus Lola Crudu înainte ca flacăra să-i fie stinsă în competiție.

Gallery


Ultima ediție din această săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:31 – 24:24. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.2 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.4 puncte de audiență și 16.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.2 milioane de români au trăit cu sufletul la gură jocul și consiliul serii, iar în minutul de aur, la ora 22:03, peste 1.5 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!


Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni