• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 18 aprilie. Membrii tribului Los Bandidos, față în față cu alegerile importante. Pe cine va trimite TJ Miles la Duel și cine va pleca acasă

Survivor All Stars 2024, 18 aprilie. Membrii tribului Los Bandidos, față în față cu alegerile importante. Pe cine va trimite TJ Miles la Duel și cine va pleca acasă

Survivor All Stars 2024, 18 aprilie. Membrii tribului Los Bandidos, față în față cu alegerile importante. Pe cine va trimite TJ Miles la Duel și cine va pleca acasă

Au trecut de Unificare și au ajuns într-o nouă etapă a competiției. 11 concurenți au descoperit ieri ce înseamnă luptele pe cont propriu, atunci când foștii colegi îți devin adversari, când fiecare punct face diferența pentru viitorul tău în show, când orice secundă de atenție poate fi decisivă. Sezonul suprem, Survivor All Stars, devine mai provocator, iar cei de acasă nu ratează niciun moment din a-și susține favoriții și a vedea cum se descurcă aceștia.

După multe discuții și argumente dezbătute pentru ore întregi, concurenții au ales, noul trib se numește Los Bandidos și reprezintă modul în care ei se văd, la acest moment. În plus, după cum i-au povestit aceștia lui Daniel Pavel, fiecare are și câte un nickname pe care-l va folosi pe mai departe.

Este o nebunie, trebuie să o trăim până la capăt. Toți merită să fim aici. Este un nou început, merită să vedem ce se o să se întâmple”, spunea Andrei Ciobanu, arătând cât de important este pentru cei rămași punctul în care se află și cât sunt ei dispuși să dea totul pentru a câștiga. Cel care a reușit să se impună în primul joc, cel pentru Imunitate, este TJ Miles, iar pentru acesta urmează o seară liniștită.

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:29 – 24:17. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.8 puncte de rating și 19.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.1 puncte de audiență și 17.6% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.2 milioane de români au fost atenți la jocul de imunitate și au trăit cu sufletul la gură toate cele întâmplate.

E interesant cum trebuie să ne gândim pe cine votăm, când stăm toți împreună. Trebuie să fim loiali echipei noastre, dar să votăm drept”, va fi mesajul transmis de Delea în această seară. Fostul Războinic, dar și ceilalți concurenți au realizat că strategiile se vor schimba, așa că rămâne de văzut ce vor vota la Consiliul tribal.

Înainte de a anunța pe cine va trimite la Duel, TJ Miles va recunoaște: ”colanul acesta este mult mai greu, foarte important pentru noi, Faimoșii. Am vorbit cu tot tribul, deschis, transparent”. Pe cine a ales el și cine va pleca acasă, descoperim curând!

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni