• Emisiuni
  • Survivor România
  • (P) Concurenții Survivor All Stars au avut parte de prospețimea dată de pasta de dinți Sensodyne Complete Protection, la unificarea triburilor

(P) Concurenții Survivor All Stars au avut parte de prospețimea dată de pasta de dinți Sensodyne Complete Protection, la unificarea triburilor

Marți, 16 aprilie, în episodul unificării celor două triburi de la Survivor All Stars, am asistat la un regal al edițiilor. Concurenții rămași în competiție au avut parte de o surpriză memorabilă după ce, timp ce 13 săptămâni, au luptat cu toate puterile să reziste în condițiile din junglă.

Într-un episod Survivor All Stars România, încărcat cu surprize și emoții, cei 12 concurenți rămași în concurs au avut s-au bucurat de un tratament regesc. Aceștia au făcut duș, s-au spălat pe cap, s-au coafat, machiat și îmbrăcat în haine ”civile”, care de care mai seducătoare.

Și pentru că un zâmbet frumos și sănătos e accesoriul perfect la orice ținută, atât Faimoșii cât și Războinicii au folosit din plin pasta de dinți, periuțele și apa de gură primite de la Sensodyne.

Ștefania Stanilă, de la Faimoși, a fost extrem de încântată de experiență: ”Mi-am spălat ”castorii”. Cum am pielea fină, așa am și dințișorii fini și o senzație fresh în gură. Sunt ca nouă!”.

Alex Delea s-a bucurat și el de experiența  Sensodyne: ”Spălatul pe dinți a fost senzațional. Exact cum fac acasă, doar că acasă nu realizez că este atât de plăcut”.

Andrei Ciobanu a fost încântat de senzația de prospețime după ce s-a spălat pe dinți: ”A fost extraordinar, mulțumim Sensodyne! O senzație proaspătă, un refresh pe care ni l-am dat... începe o nouă etapă, o etapă mult mai grea dar și mai frumoasă, pentru că începutul, după cum vedeți, este extraordinar”.

Urmăriți, în videoclipul de mai jos, cum reacționează concurenții când fac duș și se spală pe dinți, după 13 săptămâni de stat în jungla dominicană.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni