• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 18 aprilie 2024. Zanni aruncă bomba despre relația cu Ana Porgras: ”Ruptura dintre mine și ea a început când Duli m-a pupat”

Survivor All Stars, 18 aprilie 2024. Zanni aruncă bomba despre relația cu Ana Porgras: ”Ruptura dintre mine și ea a început când Duli m-a pupat”

În ediția de joi, 18 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, relația dintre Zanni și Ana Porgras se discută chiar în consiliul de eliminare.

Ana Porgras este supărată din cauza comportamentul lui Zanni de la joc, dar și după joc: ”Nu știu dacă se transformă lucrurile din mine și Zanni, ideea e că după ce s-a întâmplat la joc, eu efectiv nu i-am înțeles atitudinea”.

Replica fostului Faimos nu întârzie: ”Ruptura din mine și ea a fost provocată în momentul în care Duli m-a pupat într-un consiliu. Acolo s-a provocat o scânteie. Le-am mai rărit puțin, dar îmi plăceau joculețe astea. N-am mai dar curs pentru că am ținut la starea Anei, psihică și sentimentală. Cert este că trebuie să continuăm. Duli mă obosește... tot mi se pare simpatică, dar când vorbește, mă obosește”

Vedeți toată discuția în clipul video de mai sus.

Ediția integrală este exclusiv pe VOYO.

Gallery

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni