• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Robert Moscalu și Ștefania Ștefan nu văd eliminarea Alexandrei Duli ca pe o pierdere. Foștii Războinici consideră că, din punct de vedere sportiv, nu mai aducea niciun beneficiu: „Era momentul”

Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Robert Moscalu și Ștefania Ștefan nu văd eliminarea Alexandrei Duli ca pe o pierdere. Foștii Războinici consideră că, din punct de vedere sportiv, nu mai aducea niciun beneficiu: „Era momentul”

Săptămâna trecută, duelul eliminatoriu s-a dat între Ana Porgras și Alexandra Duli, cea din urmă fiind și cea care a plecat acasă. Cu toate că foștii Războinici au văzut-o ca pe o persoană de gașcă, din punct de vedere sportiv, sunt de părere că s-a întâmplat ceea ce trebuia.

Gallery

Robert Moscalu: „M-am culcat trist, pentru că nu mai e Duli. Nu mai e o nebună între noi. Din punct de vedere sportiv, era momentul. E sora mea, îmi pare rău!”.

Ștefania Ștefan: „A plecat pe motiv sportiv, exact pe care a fost votată. Duli, cât a dat ea și cât a încercat să dea, nu a fost să fie. Când mă uit în camp și văd că sunt singura fată, nu-mi vine să cred”.

Andrei Ciobanu: „Îmi pare rău pentru Duli, pentru că merita să fie în competiția asta, doar pentru că își dorea foarte mult. Zanni, cu siguranță, se bucură că a plecat Duli”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni