• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Ana Porgras și Ștefania Stănilă se simt date la o parte de Zanni, în schimbul unui loc în finală: „Te-a durut undeva de restul”. Concurentul ridică semne de întrebare în ceea ce privește strategiile pe care le face

Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Ana Porgras și Ștefania Stănilă se simt date la o parte de Zanni, în schimbul unui loc în finală: „Te-a durut undeva de restul”. Concurentul ridică semne de întrebare în ceea ce privește strategiile pe care le face

Ana Porgras și Ștefania Stănilă sunt de părere că unificarea nu a adus nimic benefic foștilor Faimoși, deoarece Zanni s-a distanțat foarte mult de ele, devenind mai individualist ca niciodată.

Gallery

Ana Porgras: „Mi-aș dori să vorbim despre ce s-a întâmplat de la unificare încoace! Mi se pare că s-au schimbat puțin lucrurile și nu am înțeles de ce. De când ne-am unificat, nu mai suntem uniți.

Mi s-a părut, la jocul de imunitate, că, în momentul în care ai ieșit din joc, te-a durut undeva de restul. Erai mai interesat de ce se întâmplă pe bancă și să vorbești cu ăștia”.

Zanni, în schimb, nu vede lucrurile așa și consideră că nu este vinovat de acuzațiile care i se aduc. Mai mult decât atât, este de părere că Ana Porgras și Ștefania Stănilă sunt geloase pe apropierea pe care el a avut-o cu Duli, la petrecere, acesta fiind și motivul ce justifică reacțiile lor.

Zanni: „Băi, fetelor, între noi, s-a rupt puțin de la cocktail-ul ăla! Ana mi-a zis: «Să nu te mai văd! Dispari din ochii mei!». M-a luat valul cu unificarea”.

Ștefania Stănilă: „A uitat de vechea echipă și, deja, a intrat la individuale. Fără noi patru, singur nu poate să ajungă la individuale, deci are nevoie de noi”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni