• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Sătulă de cum le tratează Zanni, Ana Porgras îl dă în vileag. Concurenta scoate la iveală strategia prin care acesta încearcă să se apropie de finală: „Manipulează Războinicii”

Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Sătulă de cum le tratează Zanni, Ana Porgras îl dă în vileag. Concurenta scoate la iveală strategia prin care acesta încearcă să se apropie de finală: „Manipulează Războinicii”

Ștefania Stănilă și Ana Porgras dau în vileag adevăratele intenții ale lui Zanni. Cele două coechipiere susțin că acesta a schimbat radical abordarea și, pe lângă faptul că s-a distanțat de ele, ar încerca să influențeze modul în care foștii Războinici gândesc.

Gallery

​Zanni continuă să își susțină punctul de vedere, precizând că schimbarea are loc în ceea ce o privește pe Ștefania Stănilă, ea fiind cea care, brusc, nu mai agreează la el ceea ce agrea până acum câteva zile.

Zanni: „Eu am altă mentalitate, Ștefi. Nu sunt o fetiță care să stau în camp și să fac codițe. Voi asta faceți. Eu sunt Zannidache și l-ai iubit pe Zannidache până acum. În finală, trebuie să ajungă cei mai buni, dar, dacă voi veți da, vreodată, în cei mai buni, să îi scoateți, să meargă cei mai slabi, atunci, duceți-vă cu mândria asta, în finală!”.

Ana Porgras: „Manipulează Războinicii, să le schimbe mentalitatea. În momentul în care a zis chestia asta, s-a gândit strict la el”.

Zanni, în schimb, este de părere că, odată ce unificarea a avut loc, fiecare trebuie să lupte mai mult pentru el și să nu se mai aștepte nimeni ca apropierea colectivă care era înainte să mai existe la un nivel atât de ridicat.

Zanni: „Am stat toți într-un cuib, au crescut păsările, au învățat să zboare și, acum, zburați toți din cuib. Ne revedem în zbor și ne susținem, rămânem loiali față de cuib, dar trebuie să zbori. Am stat închis în echipă, eu vreau să zbor. Așa mă simt”.

Ana Porgras: „El, fără noi, în momentul ăsta, nu are nicio șansă”.

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni