• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Zanni nu mai tolerează atitudinea pe care Ștefania Stănilă o are la adresa lui. Concurentul consideră că este neasumată, deoarece se teme de duelul eliminatoriu: „Tu ești cel mai inteligent de aici și noi suntem proști”

Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Zanni nu mai tolerează atitudinea pe care Ștefania Stănilă o are la adresa lui. Concurentul consideră că este neasumată, deoarece se teme de duelul eliminatoriu: „Tu ești cel mai inteligent de aici și noi suntem proști”

Ștefania Stănilă continuă să puncteze faptul că Zanni, din dorința de a câștiga Survivor All Stars, își abandonează foștii coechipieri, deși, fără ei, nu are nicio șansă de a ajunge în marea finală.

 

Gallery

Zanni: „Asta e frustrarea lui Ștefi: că va merge la duel și mi le aruncă mie, în cap. Nu îl mai iubește pe Zanni strategul. Acum, nu îi mai place cu Zanni”.

Ștefania Stănilă: „Tu le simți pe toate. Tu ești cel mai inteligent de aici și noi suntem proști. Zanni e mai rebel. Echipa îl susține pe Zanni, pentru că este și foarte bun pe traseu, dar, în același timp, cred că ar trebui să se gândească și la alții”.

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni