• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Ștefania Ștefan îl ia în vizor pe Alex Delea, după ce jocul pentru recompensă s-a încheiat. Concurenta este de părere că acesta i-a tras în jos prin atitudinea lui: „Eram cu lacrimi la start”

Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Ștefania Ștefan îl ia în vizor pe Alex Delea, după ce jocul pentru recompensă s-a încheiat. Concurenta este de părere că acesta i-a tras în jos prin atitudinea lui: „Eram cu lacrimi la start”

Deși a adus ultimul punct de care echipa ei avea nevoie pentru a câștiga recompensa de săptămâna aceasta, Ștefania Ștefan nu s-a putut abține și i-a atras atenția lui Alex Delea în ceea ce privește modul în care a tratat jocul.

 

Gallery

Ștefania Ștefan: „Noi suntem cu noi și psihicul meu nu a reușit să facă față. Când Delea a făcut aroganța a doua oară, am început să plâng. Eram cu lacrimi la start și nu am reușit să mă focusez la final”.

Pe de altă parte, Ștefania Stănilă, deși a pierdut, se bucură că discuțiile din echipa foștilor Faimoși s-au încheiat și susține că ea și Zanni s-au împăcat, fiind, din nou, o echipă unită.

Ștefania Stănilă: „Am mai avut discuții înainte de meci. Suntem foarte bine ca și echipă. Au fost discuții productive. M-am împăcat cu Zanni. Suntem foarte bine. Consider că suntem uniți”.

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni