• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Zanni, luat prin surprindere de schimbarea de atitudine a Ștefaniei Stănilă. Deși i-a spus că s-au împăcat, concurentul a fost ținta unor noi atacuri, de față cu toată lumea: „Singurul lucru pe care mi-l puteți reproșa e că nu ne-am făcut codițe împreună”

Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Zanni, luat prin surprindere de schimbarea de atitudine a Ștefaniei Stănilă. Deși i-a spus că s-au împăcat, concurentul a fost ținta unor noi atacuri, de față cu toată lumea: „Singurul lucru pe care mi-l puteți reproșa e că nu ne-am făcut codițe împreună”

Înainte de începerea jocului pentru recompensă, Ștefania Stănilă l-a asigurat pe Zanni că tensiunile dintre ei nu mai există, doar că, imediat după aceea, Zanni s-a trezit sub o ploaie de reproșuri din partea coechipierei sale.

Gallery

Acesta a recunoscut că s-a simțit debusolat, deoarece știa că problema se rezolvase și, mai mult decât atât, consideră că singurele lucruri pe care nu le-a făcut pentru Ștefania a fost să îi împletească părul.

Ștefania Stănilă: „Ne-am împăcat înainte de joc. Ne-am șicanat pe bune. A fost real ce s-a întâmplat”

Zanni: „Ne-am întors de la joc cu problemele rezolvate. Noi ne împăcasem înainte de joc, în camp sau așa părea. După, mi-a zis Ștefi că ei nu îi trecuse. A încercat să arunce pe mine niște chestii. Singurul lucru pe care mi-l puteți reproșa e că nu v-am ținut de mână și că nu ne-am făcut codițe împreună”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni