• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ce mesaj a postat Alex Delea pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a fost eliminat din competiția Survivor All Stars 2024: „Cât timp am stat pe bancă am înțeles că așa trebuie să fie”

Ce mesaj a postat Alex Delea pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a fost eliminat din competiția Survivor All Stars 2024: „Cât timp am stat pe bancă am înțeles că așa trebuie să fie”

Ce mesaj a postat Alex Delea pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a fost eliminat din competiția Survivor All Stars 2024: „Cât timp am stat pe bancă am înțeles că așa trebuie să fie”

Alex Delea a fost eliminat din competiția Survivor All Stars 2024 în ediția difuzată joi, 25 aprilie 2024. Acesta a transmis un mesaj pentru fanii lui, la scurt timp după ce drumul lui în emisiune s-a încheiat.

Gallery

​Alex Delea este tânărul curajos care a reușit să dovedească tuturor că orice este posibil, cât timp există ambiție și motivație. Acesta, deși nu provine dintr-o familie extrem de înstărită, a cucerit audiențele datorită personalității sale efervescente de care dă dovadă ori de câte ori are ocazia. În anul 2021, Delea a câștigat competiția Survivor, întorcându-se în Republica Dominicană și în 2024, pentru sezonul All Stars. 

În ediția difuzată pe data de 25 aprilie 2024, Alex Delea a fost eliminat din competiție, iar momentul în care a părăsit jungla a fost unul de-a dreptul emoționant. 

​La scurt timp după ce s-a anunțat că Alex Delea este eliminat din concurs, fostul Războinic a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru cei care i-au urmărit parcursul în show. 

„Fratele vostru a luptat și a tras cât a putut cu piciorul ăla ciung. Momentul eliminării venea mai devreme sau mai târziu, cât timp am stat pe bancă am înțeles că așa trebuie să fie. Mulțumesc și vă iubesc!”, a scris Delea pe Instagram.

​Survivor All Stars continuă marți, miercuri și joi pe PRO TV și pe VOYO.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni