• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 30 aprilie - Ana Porgras se accidentează, urlă de durere și îi sperie pe toți :"Nu îl mișca, mor!" Ce se întâmplă și de ce se opresc competițiile

Survivor All Stars 2024, 30 aprilie - Ana Porgras se accidentează, urlă de durere și îi sperie pe toți :"Nu îl mișca, mor!" Ce se întâmplă și de ce se opresc competițiile

Ana Porgras intră în competiție cu Ștefania Stănilă, dar, din păcate, încă de la început, se accidentează.

Gallery

Mai mult, urlă de durere și îi sperie pe toți:

"Nu îl mișca, mor!"

Colegii se panichează, cheamă medicul, iar Dan Pavel anunță că Ana are o entorsă gravă, că urmează noi amănunte despre starea ei pe măsură ce medicii intervin, dar și că, pentru moment, se oprește competiția. 

Dan Pavel: Ne-am oprit toți.

​Dacă Ana acum e într-o situație cu totul nefericită, de-a lungul concursului a strălucit de multe ori și a apărut foarte sexy. Așa cum se vede în Galeria Foto, unde apare când face plajă fără sutien. E una dintre concurentele controversate ale competiției, iar intens discutată a fost chiar interacțiunea cu Zanni și vechea lor relație. 

​Ana Porgras a fost gimnastă și a fost medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, a primit medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porgras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

S-a retras din sportul de performanță după ce, în decembrie 2011, a suferit o accidentare gravă la cotul stâng.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni