• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ce se întâmplă în această seară, la Survivor All Stars! Ștefania Stănilă și TJ Miles se simt vizați, înainte de jocul pentru imunitate: ”Suntem într-o postură foarte dificilă”

Ce se întâmplă în această seară, la Survivor All Stars! Ștefania Stănilă și TJ Miles se simt vizați, înainte de jocul pentru imunitate: ”Suntem într-o postură foarte dificilă”

Ce se întâmplă în această seară, la Survivor All Stars! Ștefania Stănilă și TJ Miles se simt vizați, înainte de jocul pentru imunitate: ”Suntem într-o postură foarte dificilă”

Miercuri, 8 mai 2024, au mai rămas opt concurenți în lupta pentru marele premiu și pentru trofeul sezonului suprem Survivor All Stars. Șapte dintre ei își dau probele zilnice în arenă, în timp ce unul se confruntă cu provocările unui Exil mai dificil ca niciodată. Fiecare dintre aceștia are un singur gând – să meargă până la capăt, să reușească să demonstreze că poate fi campionul celui mai puternic format din lume, Survivor All Stars!

Marți seară, membrii tribului Los Bandidos s-au întâlnit pe traseu în două echipe, conduse de Ștefi și de Iancu și au dat totul pentru o recompensă importantă – o excursie cu elicopterul în Las Terrenas, o cazare de lux cu multă mâncare și o vizită pe mare în care pot vedea balenele. Motivați și dornici să demonstreze că orice e posibil, echipa condusă de Iancu, formată din el, Andrei și Ștefa s-a impus. ”Nu am fost niciodată cu elicopterul. Mă bucur că e o recompensă atât de mare. Vreau să dedic această victorie băiețelului meu”, a spus Ciobanu, la finalul serii.
Odată ce au plecat spre această recompensă, Ștefania Ștefan a recunoscut că a simțit o emoție cu care nu s-a mai confruntat până acum: ”am și plâns de emoție, de gând. Așa e să fie, să fiu aici, la Survivor”, iar Andrei a ținut să completeze că a fost o fericire cum rar a mai simțit: ”am fost ca niște copii, am ajuns într-o normalitate”.


În această seară, distracția se încheie, iar lupta devine mai puternică ca nicicând. Pe teren, concurenții vor lupta pentru colanul de Imunitate, simbolul care aduce liniștea în Consiliu și care dictează modul în care se scrie strategia săptămânală la vot!


”Suntem într-o postură foarte dificilă, e clar că unul dintre noi va fi la nominalizare”, va mărturisi Ștefi Stănilă, înainte de joc. Ea și TJ Miles, foștii Faimoși, simt că pericolul de a pleca acasă este tot mai ridicat. Au forța să câștige diseară și să-și câștige puțină siguranță?


Departe de camp, dar conectat spiritual la ceea ce se întâmplă, Zanni va continua să ofere declarații încărcate de sinceritate și emoție: ”finala trebuie să fie între titani, cei mai grei. Și o să mă ocup de asta... mi-am pus sufletul aici și vreau să primească fiecare ce merită”.
Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni