• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 9 mai. Ștefania Stănilă, prima reacție după anunțul eliminării: „Nu pot să cred că se întâmplă”

Survivor All Stars 2024, 9 mai. Ștefania Stănilă, prima reacție după anunțul eliminării: „Nu pot să cred că se întâmplă”

După aproape cinci luni petrecute la Survivor All Stars, timp în care a dat tot ce a avut mai bun pe traseu, Ștefania Stănilă riscă să fie eliminată!

Gallery

​Ștefania Stănilă, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, izbucnește în lacrimi la anunțul prezentatorului Daniel Pavel. Fosta concurentă din echipa roșie a pierdut duelul cu TJ Miles, nominalizat de către Andrei Ciobanu, purtător de colan, în Consiliul de Eliminare din această seară.

„Am emoții și nu pot să cred ce se întâmplă în momentul ăsta. Am vrut să rămân, dar eram conștientă că o să vină pentru că a fost o perioadă destul de dificilă pentru noi, faimoșii, și era evident că unul dintre noi o să plece acasă.

Cred că TJ are o misiune destul de grea, dar nu imposibilă. Am mare încredere în el. TJ, ești ultimul faimos, ne bazăm pe tine, avem încredere în tine”, a spus Ștefania Stănilă.

Flacăra Ștefaniei Stănilă nu s-a stins, însă, fiindcă Daniel Pavel i-a pregătit o surpriză complet neașteptată! Zanni s-a întors din exil și s-a alăturat celorlalți concurenți!

„Vin din exil, o pădure urâtă, am înnebunit și m-am gândit la toate. M-am gândit la toată lumea de aici, v-am visat”, a spus Zanni.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală se poate urmări, EXCLUSIV, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni