• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 9 mai. Ștefania Stănilă pierde și cel de-al doilea duel al serii! Concurenta părăsește oficial show-ul din Dominicană

Survivor All Stars 2024, 9 mai. Ștefania Stănilă pierde și cel de-al doilea duel al serii! Concurenta părăsește oficial show-ul din Dominicană

Momente fără precedent la Survivor All Stars 2024! Ștefania Stănilă a pierdut și cea de-a doua șansă de a rămâne în competiție, iar flacăra va fi stinsă de prezentatorul Daniel Pavel!

Gallery

​Ștefania Stănilă, care s-a aflat competiția din Republica Dominicană încă de la debutul acesteia, își spune adio de la colegii săi de trib, dar și de la prezentatorul Daniel Pavel.

După ce a fost trimisă la duel cu TJ Miles, nominalizat de către Andrei Ciobanu, fosta faimoasă a avut o mare surpriză. Zanni, proaspăt ieșit din exil, a fost nominalizat la duel cu Ștefania, al doilea pentru ea în această seară.

Ștefania Stănilă a pierdut și de data aceasta, iar acum părăsește cel mai puternic show din România, după cinci luni de supraviețuire!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală se poate urmări, EXCLUSIV, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni